Conference League

Φαν Όβερεϊμ: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός, πολύ δύσκολο το ματς»

Τι δήλωσε ο μέσος της Μακάμπι, Γιόρις Φαν Όβερεϊμ, για τον αυριανό πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Conference League.

Τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Conference League επισήμανε ο μέσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιόρις Φαν Όβερεϊμ, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει «Γ. Καραϊσκάκης».

«Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι πολύ καλή. Διαθέτουν πολλή ποιότητα σαν μονάδες, αλλά εμείς από την αρχή της σεζόν παίζουμε σε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη και έχουμε έρθει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα είναι όμως δύσκολο γιατί ο Ολυμπιακός διαθέτει μια καλή ομάδα. Έχουν έναν πολύ καλό φορ, οι ακραίοι τους δουλεύουν πολύ καλά και θα πρέπει να αμυνθούμε καλά απέναντί τους και να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Πιστεύω πως θα χρειαστεί να έχουμε καλή ανασταλτική λειτουργία στη μεσαία γραμμή και θα χρειαστεί να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τους εμποδίσουμε από το να δημιουργήσουν ευκαιρίες», ανέφερε ο Ολλανδός μέσος.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει σύγκριση με τις αναμετρήσεις με τον Άρη στα προκριματικά, απάντησε: «Είναι δύσκολο να συγκρίνεις. Με τον Άρη ήμασταν στα προκριματικά, τώρα είμαστε στους ‘16’. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και μια καυτή ατμόσφαιρα, όπως αυτή που συναντήσαμε απέναντι στον Άρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x